Friday, April 24, 2009

Home » » Boleh Skor Ke??

Boleh Skor Ke??

Exam, exam, exam... muahaha..
semester ni mizz senyum amik 6 subject, tapi, exam 5 paper je.. subjek dan jadual ade kat entry sebelum ni.. ngee.. hari ni 24 april bersamaan hari jumaat, mizz dah hadapi 3 paper exam.. tau tak ape perasaannye?? LEGA SANGAT2... stakat ni, mizz masih boleh tersenyum dengan soalan2 exam tu.. ngee.. mmg agak susah, tapi, nak buat macamane kan, jawab je ape yang termampu... bak kate member mizz, name dia hajar, "walau ape soalan yang kuar pun, jawab je ape yang dah dibace.." haha.. aku suke semangat die.. tapi, kne pandai manipulasi la apa yang dah ade dalam kepale dengan soalan yang ditanye.. ngee.. tapi, aku pandai ke?? nak tau pandai ke tak, kne tgk result exam nt la.. ngee.. lepas ni nak kne pulun study 2 subject lagi.. adeyh.. jiayok!!!!! doakan mizz senyum berjaya jawab dengan baik ye...

6 comments:

  1. good luck joegrimjow..
    senyum slalu

    ReplyDelete
  2. umi...gud luck 4 ur exam
    try ur best (*_*)..muahh!!!!!
    p/s-comment paksaan...hehe

    ReplyDelete