Sunday, June 20, 2010

Home » » Klik Klik Je Boleh Dapat Duit

Klik Klik Je Boleh Dapat Duit

salam semua...
harini miss senyum nak cerita tentang 
nampak tak iklan kat head bar tu.. haa..
klik dapat ipod, laptop dll?..

meh nak citer sikit...
setiap kali korang dapat taja ahli baru, korg akan dapat RM1..
hasil tersebut akan dikreditkan terus ke akaun anda sekalin..
wokeyh x??
dia ada banyak pakej..
pakej biasa & VIP..
kalau nak dapat lebih sikit, join la VIP punye..
hehe..

Apa kelebihan menjadi ahli loginwang.com ?
  • Ahli boleh menjana pendapatan tanpa had dari komisyen menaja ahli dan komisyen dari login harian.
  • Ahli mendapat pelbagai informasi melalui blog dan forum di syok.loginwang.com
  • Bergabung melalui portal komuniti yang lengkap di mana ahli berpeluang untuk berkenalan sesama ahli, bersembang (chating), berkongsi maklumat dan idea.
  • Ahli boleh mengiklankan produk secara percuma di classified syok.loginwang.com
  • Menonton video yang dimuat-turun oleh rakan-rakan lain secara percuma.
  • Pelbagai tips dan maklumat dunia internet terbaru di syok.loginwang.com
  • Pusat untuk merujuk dan berkongsi masalah komputer dan internet bersama ahli lain dan pakar-pakar kami.
  • Ahli layak untuk menebus (redeem) pelbagai hadiah yang disediakan seperti iPhone, laptop, komputer peribadi dan handphone terpilih. 
yang penting,
TIADA YURAN PENDAFTARAN..
wokeyh.. so, apa salahnye, join.. kan kan kan??
daftar je..
hehe.. 

sekarang ni miss senyum tengah gila dengan mende alah ni..
nak tahu kebenarannya...
setakat ni, miss senyum dah ada 5 orang yang di taja.. hehe..
so, korg, boleh la cuba.. kan..

kalau nak cuba, boleh klik kat sini yek..
 
Wokeyh..
selamat mencuba yek.. 
salam=)

3 comments:

  1. persoalannya,, betul ke program nie byr kt kite?! dr mne dye dpt duit nk byr.. adakah pendapatannya halal?! atau haram?! kne kaji dlu sume tu.. jgn bile sbut psl duit je,, lpe sume..

    ReplyDelete
  2. ko dapat cashout ke duitnye?
    bg la bukti beb..

    ReplyDelete