Saturday, January 21, 2012

Home » , , » MELAWAT KE AQUARIA KLCC

MELAWAT KE AQUARIA KLCC

Assalamualaikum & hye semua..

Pernah pergi Aquaria KLCC tak?? 
tahniah kepada mereka yang dah pergi... & kepada mereka yang belum pergi, kalau ada masa terluang tak tahu nak kemana, jalan-jalan la ke Aquaria KLCC...=)
hujung minggu lepas, saya menghabiskan masa bersama suami dan anak tersayang...
idea ni terpacul dari mulut suamiku..
saya sangat suka berjalan oke... kalau nak tahu, masuk kali ni, dah 3 kali saya bertandang ke Aquaria KLCC.. hehe=)
Walaupun tak banyak perubahan, tapi, saya suka tengok ikan=) ngee

Bayaran: RM35 (Dewasa), RM 25 (Kanak-kanak) - dengan mykad
Tapi, dengar cerita ada promotions sempena CNY ni..


Family Package Promotion @ RM 108 Only
2 Adults + 2 Children (np: RM 120)
From 23 January till 7 Febuary 2012
oke lah.. tetibe rase penat pulak membebel=)
jom layan gambar-gambar & video kat bawah ni...
gelagat ainul dan ayah di Aquaria KLCC
sedap kan tajuknyeee... hihihi

Ayah: Ni ikan....
Ainul: ...................

Ayah: Ainul, tengok ni ikan berenang=)
Ainul: ...................

Ainul: ...................


Ayah: Ngap ngap ngap
Ainul: ...................

Ayah: Cantik kan ikan-ikan ni
Ainul: ...................

Tetibe jaws lalu... besar giler...
(saje je buat gambar ni actual size.. lebih dari layout blog.. untuk memberi kesan kepada para pembaca)

ikan pari berlegar-legar di atas=)


 Cantek kan??




oke, sekian..
wassalam=)

2 comments:

  1. Ayah : Pot pet pot pet... bla bla bla
    Ainul : Sumbat dengan ikan kang baru tau. Hahahaa

    Video tak boleh main punn :(

    ReplyDelete

  2. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



    ReplyDelete